Monday, March 28, 2016

Komisyen Jobdirumah masuk pada petang Ahad


Rezeki kalau nak masuk, ia tak kira hari. Kadang-kadang kita tak menyangka, yang hari Ahad pun ada orang yang berminat nak belajar cara-cara nak bekerja dari rumah sebagai seorang freelancer. 


Lalu orang tersebut pun memuat turun panduan Jobdirumah ni.  


Hari Ahad, selalunya orang akan manfaatkan hari-hari seperti ini bersama dengan keluarga. Sama ada nak keluar shopping, lepak-lepak, makan angin dan apa-apa lagi yang patut. 


Namun tak semua orang mempunyai duit yang cukup untuk buat semua tu. Maklum sahajalah kan, semua ini memerlukan belanja untuk dilakukan. 


Jadi, siapa yang ada kemahiran tu, bolehlah belajar-belajar untuk bekerja dari rumah. Konsep bekerja dari rumah ini memang dah terkenal di negara luar, dan mereka namakan ia sebagai telecommuting.


Adakah negara kita Malaysia dah bersedia untuk bekerja dalam persekitaran yang seperti itu? Yang mana seseorang pekerja itu dapat melakukan tugasan-tugasan mereka tanpa perlu berada di pejabat secara fizikal. 


Mungkin... Ianya suatu yang tak mustahil untuk berlaku. Lagipun kita juga menuju ke arah negara maju. 


Dan ya, mudah-mudahan kita tak terancam mahupun diancam dengan serangan pengganas yang mengakibatkan suasana panik. 


 

Lebih kurang jam 6.00 petang, saya menerima emel notifikasi dari Pihak Jobdirumah yang mengatakan saya telah berjaya menerima komisyen. 


Senyum. 


Sebab dapat sales, walaupun hari ni baru dapat satu sales. Dalam hati berdoa, moga-moga lepas ni akan ada ramai lagi yang akan jadi pelanggan yang berminat untuk belajar cara-cara buat duit sebagai seorang freelancer ni. 


Ini salah satu kelebihan menjadi ahli Jobdirumah. 


Asalkan kita rajin buat kerja, tau apa benda nak kena buat, memang kita akan dapat bayaran dalam bentuk komisyen seperti ini. Ramai dah yang berjaya dapat komisyen seperti ini. 


Malahan ada jugak yang dpat lagi banyak dari saya. Semua tu adalah rezeki dan ia juga sedikit sebanyak bertitik tolak daripada usaha yang dijalankan oleh individu tersebut. 


Kalau ada yang kata, join Jobdirumah ni rugi atau ada yang kata jobdirumah ni scam la... mungkin sebab mereka ni tak pernah terima walau satu sen pun apa-apa income dari Jobdirumah.


Namun demikian, adalah sangat tak patut, kalau tak pernah dapat income dari Jobdirumah, terus nak tuduh yang Jobdirumah ni menipu atau scam


Pada saya, apabila sesebuah program itu mendakwa yang kita boleh jana pendapatan ataupun boleh buat duit dengan bantuan program tersebut, maknanya kita memang boleh buat duit. 


Lagi-lagi kalau ada orang lain yang memang terbukti dah berjaya buat duit dengan Jobdirumah, lagilah ini merupakan satu bukti yang sangat konkrit, yang benda ni memang boleh buat duit. 


Kalau yang masih tak percaya tu, saya pun tak boleh nak kata apa lagi dah.

http://www.sabreehussin.com/jobdirumah


Tapi, kalau anda rasa yang anda ada peluang dan mahukan peluang yang sama untuk buat duit dari rumah, seperti yang saya lakukan sekarang ni, bolehlah baca panduan ini. Klik sini untuk download panduan Jobdirumah


 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...